75 % din cei 37 de așa-ziși ONG-iști care i s-au adresat lui Iohannis sunt pagini de Facebook

Comentarii

Ion A..

05.06.2018 21:22

o adunatura de mercenari sorosisti si idioti utili

irma

06.06.2018 01:30

Astia de rezistati prin Franta si Spania, va invit la Cluj sa vedeti aici rezistenta printre avioanele care survoleaza Clujul 24 de ore din 24, la 2 a.m., la 6 a.m. etc.  Sa dormiti cu geamurile inchise vara, in zgomotul motoarelor si sa nu va uscati rufele in balcon ca le ia nenea pilotul Wizz sau Tarom pe botul avionului, cand face slalom intre blocuri. Nu lipsesc decat rachetele, in rest suntem survolati ca fratii sirieni. Da, stiu ca articolul este despre altceva, dar daca ne-am face noi curat acilea, in batatura, la Cluj si ne-am respecta, nu am mai ajunge sa dezbatem pro sau contra CCR pentru ca ne-am civiliza pe parcurs.

gicu

06.06.2018 02:52

Cine Sponsorizeaza aceste "celule de strigatori/manipulatori"?!

Anamaria

06.06.2018 10:52

Nu este vorba despre faptul ca ar fi "soroisti" sau paltiti de cineva; este vorba despr eo manuta de oameni care au dpretul la parerea lor persoanala dar care doresc sa creeze imaginea unei mari miscari civice, lucru care ste fals; ce-ar fi ca pentru fiecare decizie judecatoreasca sa apara 7 sustinatori (mama, tata, nevasta, fratii si copii) si sa spuna ca nu sunt de acord  cu decizia judecatoreasca si ca cer consultari la nivel de presedinte ca decizia judecatoreasca sa nu fie pusa in practica?

Bazil

06.06.2018 11:27

Câte injuratori am luat de la sustinatorii rezistaci când scriam încă de la protestele din februarie trecut că tinerii, altfel bine intenționați, dar naivi, sunt manipulați la o făcătură corporato-securista sa provoace anarhie! Până la urmă s-au adeverit, cred că tinerii romani sunt singurii din Europa care susțin prin proteste statul polițienesc!

Adauga comentariu