7 profi Bologna la UTCN

7 cadre didactice ale Universitatii Tehnice Cluj-Napoca (UTCN) au primit titlul de “Profesor Bologna”. Premiile, acordate de catre studenti, au ajuns in laboratoarele UTCN.

Studentii si-au ales cei mai buni dascali. In acest an distinctiile au mers catre profesorul Mihail Abrudean si conferentiarul Carmen Adela Novac, ambii de la Facultatea de Automatica si Calculatoare. Nici Facultatea de Ingineria Materialelor si a Mediului nu s-a lasat mai prejos, iar profesorul Viorel Candea a fost laureatul studentilor din Alianta Nationala a Organizatiilor Studentesti. Carmen Muresan si Rodica Candea, de la Facultatea de Constructii de Masini, conferentiarul Hortensiu Liviu Cucu, de la Facultatea de Constructii, precum si profesorul Gabriel Oltean de la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei au primit titlul de Profesori Bologna.

Pentru ca s-au remarcat prin metodele lor de predare, dar si modalitatile de interactiune cu studentii, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria pentru profesorii Bologna din UTCN!

 

 

Adauga comentariu