6 MILIOANE EURO profit, anul trecut, pentru Vibracoustic Dej, lider în controlul vibrațiilor în domeniul automotive. La nivel mondial, grupul vinde de 1,8 MILIARDE EURO anual

Vibracoustic Romania Dej, parte a grupului german Vibracoustic Europe, a înregistrat, anul trecut, o scădere atât a veniturilor totale cât și a profitului. Chiar și așa datele financiare raportate de compania clujeană sunt excelente. Vibracoustic Dej și-a început activitatea în 2005.

În 2020, Vibracoustic a rulat o cifră de afaceri de 70 milioane euro, în scădere față de anul 2019 când valoarea veniturilor totale a fost de 78,6 milioane euro. În urmă cu trei ani, cifra de afaceri avea valoarea de 74 milioane euro. Anul 2019 a fost cel mai bun din punct de vedere al veniturilor totale.

Profitul net declarat, anul trecut de firma clujeană a fost de 6,1 milioane euro, în scădere față de anul 2019 când câștigul net a fost de peste 7,4 milioane euro. În urmă cu trei ani, Vibracoustic a declarat un profit net de aproape 9 milioane euro (cel mai bun profit din istoria companiei).

Compania are doi asociați: Vibracoustic Europe GMBH Germania (100%) și Vibracoustic AG Germania (0%). Din Consiliul de Admnistrație fac parte următorii: Christian Gunther Schubert (Germania), Furlan Marina Cacciutti (SUA) și Alex Christian Dodu (Germania).

„Suntem un expert mondial mondial în zgomot, vibrații și duritate (NVH). Oferim soluții inovatoare pentru toate provocările actuale și viitoare ale mobilității clienților noștri auto. Creăm soluții excelente NVH personalizate pentru aplicații pentru trenuri de rulare și șasiu, bazate pe expertiza noastră, portofoliul nostru complet de tehnologie NVH și înțelegerea noastră asupra întregului sistem de vehicule din toate segmentele auto”, scrie pe site-ul companiei.

Conform aceleiași surse, soluțiile NVH ale companiei Vibracoustic sunt esențiale pentru o călătorie lină, sigură și liniștită. Acestea reduc zgomotul și vibrațiile provenite de la motor, motor și trenul de rulare, precum și de la suprafețele drumului, transmise în șasiu. Drept urmare, pasagerii se bucură de o călătorie confortabilă.

Grupul din care face parte compania din Cluj raporteaza vânzări anuale de 1,8 miliarde euro. 

Adauga comentariu