41 de angajați ai Primăriei Apahida au COVID. Activitatea s-a mutat online

În urma testării tuturor angajaților Primăriei Apahida, 41 de persoane au fost depistate infectate cu COVID 19. Testarea personalului a avut loc după ce primarul Grigore Fati a primit rezultat pozitiv, miercuri, 11 noiembrie.

Ca urmare a existenței unui focar de COVID 19, activitatea în Primărie se suspendă pentru zilele de 19 și 20 noiembrie și toți angajații lucrează online. Anunțul a fost făcut de primarul Grigore Fati.

„În urma rezultatelor la testele pentru determinarea infecțiilor cu noul coronavirus făcute de angajații Primăriei Apahida, am decis suspendarea tuturor activităților instituției, pentru zilele de 19 noiembrie și 20 noiembrie 2020.

Toți angajații Primăriei vor trece în telemuncă în aceste două zile. Singurul serviciu funcțional va fi cel de eliberare a certificatelor de deces, dacă va fi cazul.

Vom efectua o dezinfecție extinsă a sediului și vom reveni cu un efectiv redus de angajați luni, 23 noiembrie 2020.

Vreau să apelez la înțelegerea dumneavoastră în legătură cu această situație. Ne vom continua activitatea și în aceste condiții neplăcute și, cu toate că vor exista întârzieri, vom răspunde tuturor cererilor și solicitărilor cetățenilor noștri.

Le doresc multă sănătate tuturor celor bolnavi și vreau să lansez tuturor un apel la responsabilitate: respectați măsurile impuse de autorități, evitați întâlnirile, folosiți masca și spălați-vă des pe mâini”, a transmis Grigore Fati.

Adauga comentariu