4.000 de euro pentru scena din Piata Muzeului de Zilele Clujului

Primaria a alocat 4.000 de euro pentru serviciile de scenotehnica necesare concertelor din Piata Muzeului, programate in perioada 22-26 mai, de Zilele Clujului. Achizitia se va face in mod direct, iar ofertele se asteapta pana in 13 mai.

Scena trebuie sa aiba dimensiunea de 7 pe 5 metri, sa dispuna de diferite facilitati de sunet si de lumini, sa  aiba o masina de fum. Oferta trebuie sa cuprinda si asistenta tehnica – un inginer de sunet, un inginer de lumini si minim trei tehnicieni de scena.

Nu este o noutate ca aproape fiecare contract pentru servicii de scenotehnica si sonorizare a Primariei este incheiat cu una dintre firmele lui Marius Merca.

De exemplu pentru scena din Piata Unirii pentru spectacolul de Revelion SC Marius M Sound a incasat de la Primarie nu mai putin de 40.000 de lei. Aceeasi firma s-a ocupat de scena si pentru 1 Decembrie si Targul de Craciun pentru suma de 33.500 de lei.

O alta firma de-a lui Merca, Marius M Show a mai avut un contract cu Primaria in vara pentru suma de aproape 10.000 de lei. De asemenea de Zilele Clujului de anul trecut a mai incasat bani frumosi prin firma MM Show.

Contractele incheiate cu firma lui Merca au insumat 41.500 de lei, adica peste 9.000 de euro. In 2013 a incasat peste 13.000 de euro de Zilele Clujului de la municipalitate, cand numai pentru serviciile din Piata Unirii, Marius Merca a ofertat 56.030 de lei.


Anul acesta de Zilele Clujului s-au mai cheltuit 7.000 de euro pe tiparirea brosurilor cu programul festivalului.

 

Comentarii

Cineva

12.05.2015 14:59

Si uite cum rasar ca ciupercile dupa ploaie toate firmele de casa a stimabilului Boc. Eu zic sa facem ceva si sa nu ne mai lamentam ca deja devine prea de tot. Eu zic ca mobilizarea in online a fost mai mult decat suficienta. de iesit in strada cand iesim?

Adauga comentariu