3 "suporteri" au vrut sa vanda istoria lui "U" pe bani si procente

Comentarii

grig

18.11.2013 12:35

alexa esti un bou care nu are habar de U. atat

din peluza U

15.11.2013 14:27

Nu mor caii cand vor cainii.Liviule, ia-i pe Hossu si pe Elevu de mana si mergeti in Gruia.acolo totul e frumos si perfect.Acolo este locul vostru.

Nick_65, Toronto

14.11.2013 23:41

Un lingau al lui Arpy il fute grija de "U"!?
Siktir, maidanezule!

Gogu

14.11.2013 10:34

Pe Calin Barsan poate nu il cunosc putoii astia de cartier betivi si drogati din Manastur si Marasti care se considera ultrasi ai lui "U" si care prin comportamentul lor violent au reusit sa indeparteze de echipa publicul si pe vechii "U"-isti!

JOKER

08.10.2016 16:41

Ai grija Gogule ca te lovesti la ceas .Daca nu erau putoii astia de cartier era d sfiintata echipa de mult , putoii aia betivi si drogati au organizat marsuri pr echipa si o gramada de activitati de caritate de care tu nici nu ai havar asa ca usor cu insultele .Putoi sau nu toti iubesc Universitatra si nu cred sa suntem nici unul in masura sa judecam pe nimeni .

Lupu

13.11.2013 18:56

Lupu-si schimba parul dar naravul ba. Pai Alexo, tu pana mai ieri ii scriai ode grofului Paszkanyi si acum esti preocupat de "U"? Nu ti-a fost deajuns piciorul in cur pe care l-ai luat cand te plimbai cu masuta prin centru si vindeai loz in plic cu AMP, poate-poate mai smulgi un procent in alegeri? Cat? 1,17%? Vezi ca ai un sobolan in spate, angajatul si seful tau de campanie, preaumilul mancator de cacat Mihai Hossu, ala cu care te-ai inhaitat in smecheria cu sms-uri. Voi chiar credeti ca prostiti lumea?

oany

13.11.2013 17:29

Sincer nici n-am avut rabdare sa citesc materialul ! Am vrut doar sa scriu un comment ,in speranta ca va ajunge la cati mai multi uisti ,pentru ca vreau sa le zic ca ce au facut la meciul cfr cu dinamo a fost de cea mai joasa speta !! Sincer ,vreau sa putreziti in ligile X,Y,Z pentru ca sunteti niste infecti, ca personalitate ! Cei care au fost la acel meci stiu despre ce vorbesc ! Este inadmisibil sa stati , ca sobolanii ,la fiecare colt de strada sa vanati oameni cu insemnele CFR-ului ! Acest articol imi va da dreptate http://www.afaceriardelene.ro/stiri/cfr-cluj-dinamo-bucuresti-incidente-12

floreacioaca

13.11.2013 15:55

Acuma , stimate tov. liviu alexa...... chiar a trecut ceva vreme de cand,,omul negru'' din deal NU si-a mai bagat coada!!! Sa scrii ca NIMENI nu-l cunoaste pe Calin Barsan.... esti un bagabont mai omule !!!
Oare acest proiect nu are legatura cu intoarcerea gunoierului ? Cel cale declara ca nu -l mai intereseaza NICIODATA , orasul si echipa !!!
Esti un mare meserias la bagat paie pe foc !!!! Da numa cu ,,U'' ai treaba !!!
U Cluj nu moare !!!

Doctor Oriafo

07.07.2014 10:23

Vrei să-și vândă rinichi sau alte organe, dacă da, se aplică pentru o vânzare astăzi și vi se va da satisfacția maximă de care aveți nevoie să mă contactați prin e-mail: oriafohospital@outlook.com

alitiu

08.10.2016 08:53

Liviu, imi pare rau, dar ai publicat si un raspuns al ASR vis-a-vis de aceasta problema?!Unde e echidistanta ca si jurnalist onest???? Atat am avut de zis! Intreaba toate partile, si cei care contesta si cei care nu contesta, si apoi povestim! HAIDE ''U''! 

lord

08.10.2016 07:17

Asistatii mintal de la galerie n-au nimic de zis? Numai cu balele curgandu-le din rat nu rezolva nimic. Se bat in piept, jegosii, ca iubesc clubul si fotbalul, dar nu fac nimic pentru U. Fac pentru hormonul cretin din ei - sa urle si sa bataie din picior atata stiu. Mergeti, ba, cititi o carte, iesiti cu o femeie. Numai ca nu puteti. Ca sunteti si analfabeti si extrem de urati.

Adauga comentariu