21 mp jegoși în Someșeni costă, în plină pandemie, 28 000 de euro

Pretențiile proprietarilor clujeni nu s-au diminuat în pandemie, nici măcar atâta cât să atingă limita bunului-simț. O garsonieră de 21 mp, nemobilată, finisată „clasic”, adică veche și ponosită, a fost scoasă la mezat pe site-ul Compari Imobiliare pentru suma de 28 000 de euro. În anunț, garsoniera este localizată în Gheorgheni, însă descrierea conține un „mic discleimăr”, că este situată de fapt în Someșeni, într-o zonă industrială, fiind vecină cu depozite și hale.

Este posibil ca proprietarul să se fi gândit că dacă pune garsoniera în anunț ca fiind în Gheorgheni, își atrage mai mulți cumpărători. Sau poate a fost doar neatent, ori nepăsător.

La fel cum a fost și când  a făcut pozele cu care-și vinde, în bătaie de joc, proprietatea:

O centrală veche, aflată la finalul ciclului de viață, care e, practic, ca și cum nu ar fi, fiindcă oricum trebuie înlocuită în curând. Pereți murdari, care necesită rezugrăvire. Uși interioare lipsă. Lipsă poze cu baia, care probabil că arată execrabil. Însă pretenții financiare până la cer, că doar e fain la Cluj și zona și orașul vinde! Mai ales zona Someșeni, unde mai degrabă parchezi camionul de marfă, decât trupu-ți în garsonieră!

Și, totuși, la Cluj, totul se vinde. Citiți și:

În ciuda pandemiei, la Cluj s-au vândut în 2020 mai multe imobile decât în 2019

Adauga comentariu