21 de firme interesate de studiul de prefezabilitate pentru metrou și tren metropolitan. Vor fi cheltuiți aproape 10 milioane euro

46,4 milioane lei (9,75 milioane euro) vor fi cheltuiți din banul public pentru realizarea unui studiu de prefezabilitate care să spună cât va costa și dacă este oportună construirea unui metrou și a unui tren metropolitan. 21 firme s-au înscris la licitație.

„Sunt 21 de firme interesate de realizarea studiului de prefezabilitate a metroului și studiul de fezabilitate pentru trenul metropolitan. Potrivit legii, pentru a asigura egalitate de tratament și echidistanță, am acceptat să prelungit termenul de depunere a ofertelor până la data de 30 iulie 2019. Vom vedea și câte din cele 21 de firme vor și depune oferte. Pentru a nu exista niciun fel de problemă”, a declarat primarul Emil Boc.

Licitația pentru studiul de prefezabilitate pentru metrou și tren metropolitan a fost publicată în 19 aprilie, iar termenul de depunere a ofertelor a fost, inițial, 1 iulie. Conform anunțului de pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, termenul limită pentru depunerea ofertelor a fost prelungit de două ori, până în 15 iulie 2019, respectiv pentru 30 iulie 2019.

Adauga comentariu