În 2024, Cluj-Napoca va avea centură metropolitană. Deocamdată, 4 milioane de Euro costă doar studiul de fezabilitate. (VIDEO)

Studiul de fezabilitate pentru Centura Metropolitană a Clujului va fi plătit din banii clujenilor. "Studiul costă 4 milioane de Euro, iar banii vor fi alocați din bugetul local pe anul 2018" a anunțat astăzi primarul Emil Boc.

Edilul-șef susține că centura va fi, cel mai  probabil, circulabilă în 2024 și va fi construită cu bani europeni în baza unui proiect ce a fost deja aprobat.

Emil Boc susține că până când Clujul nu va avea centura metropolitană în zona de sud a orașului, nu poate fi construit nici Spitalul Regional de Urgență.

Vezi în materialul video pe unde va trece centura metropolitană. 

 

Comentarii

hater

28.11.2017 19:37

Alta abureala de la Boc. Luați fraierilor care l-ați tot votat. Cum v-a făcut tunel pe sub centru, Someș navigabil și altele din ciclul "când promiți nu te doare gura". Parca văd cum in scrisorica anuală cu realizările primăriei asta cu centura metropolitana (cu studiu de fezabilitate plătit de Boc din banii fraierilor) va fi inclusă in fiecare an din 2018 și pana in 2030 (când centura va fi spre finalizare). 

Viorel

28.11.2017 23:49

Hopaaaaa! Boc a intrat in campanie electorala (aviz PSD)! Dragi clujeni care va prezentati la vot, nu mai puneti "botul" la la visele erotice ale acestui primar de doi bani.

Adauga comentariu