In 2018, fratii Paval de la Dedeman au facut 2000 de euro PROFIT PE MINUT in Romania! Cum s-au descurcat firmele de la Cluj ale fratilor "Dedeman"? FOARTE BINE! Cemacon si The Office produc profit zilnic de 17 000 de euro!

Sunt cei mai importanti oameni de afaceri romani in acest moment, foarte hot atat din punctul de vedere al cresterilor pe propriul brand, Dedeman, cat si din perspectiva investitiilor.

Dragos si Adrian Paval au pornit-o inca de acum doi ani si un pic la shopping. Si nu s-au tinut de glume, numai de lucruri serioase si mari.

Au promis ca fac un holding cu capitaluri de un miliard de euro. Ia priviti aici, Paval Holding exista, dupa cum exista si aportul:

 

Cand au pornit la shopping, fratii Paval au cheltuit sume imense, dar cu folos, caci multe dintre ele s-au dovedit in timp a fi foarte lucrative. Si unele sunt foarte pregatite sa "livreze" profit.

 

In decembrie 2018, au cumparat cu aproape 500 de milioane de lei 23 la suta din Alro Slatina. Pe 2018, profitul Alro a fost de 225 de milioane de lei, deci fratii Paval si-au "scos" din start 10 la suta din investitie.

 

La mijlocul lui 2018, fratii Paval au preluat The Brigde, un proiect de cladiri de birouri de top, tranzactie ce a fost estimata la 200 milioane de euro.

Proiectul The Bridge, care cuprinde trei faze va avea la final o suprafaţă de aproximativ 80.000 mp. Prima faza a fost închiriată integral către chiriaşi precum BCR şi IBM, a doua fază se află în construcţie şi a fost preînchiriată către UPC, Schlumberger şi Medicover, iar faza a treia se află în stadiul de pregătire.

 

In decembrie 2017, fratii Paval anuntau consolidarea prezentei lor in actionariatul Transelectrica cu 5,5%. Pe 2018, chiar daca mult mai mic, profitul Transelectrica a batut spre 20 milioane de dolari. Tot creatorii Dedeman sunt actionari cu 5,7% si in Electrica.

 

Tot in aprilie 2018, fratii "Dedeman" anuntau prezenta lor cu 7,4 la suta in CONPET, transportatorul national de titei. Au platit circa 10 milioane de euro pentru acest demers. A meritat? Pai, cam un milion de euro si l-au amortizat deja avand in vedere rezultatele bune pe 2018 ale Conpet.

 

Firmele din Cluj contribuie deja cu multe milioane la profitul mare al Dedeman

 

Acum doua luni si jumatate, adica la inceputul lunii aprilie 2019, fratii Paval detunau inca o nucleara. 120 de milioane de euro pentru perla cladirilor de birouri din Clu: The Office, cu 59 000 de metri patrati la chirie. A meritat? Pai, sa vedem putin cum arata 2018 pentru societatea pe care e The Office:

Un calcul extrem de brut ne duce la concluzia ca The Office incaseaza chirie de cam 17 euro TVA inclus per metru patrat. Iar fratii Paval se vor putea baza de acum pe cel putin 18-20 de milioane de lei profit pe an numai de la The Office. Si asta nu e totul.

 

Fiindca au cumparat la timpul potrivit actiuni la producatorul de caramida Cemacon, adica 40,7 la suta cu 13,2 milioane lei, fratii Paval sunt fericitii castigatori ai unui an financiar de exceptie: Cemacon a facut o cifra de afaceri istorica in 2018 si un profit de 18,91 milioane lei!

Asta inseamna ca Clujul, prin firmele detinute de fratii Paval, le va aduce acestora in 2020 circa 2 milioane de lei pe luna, adica 17 000 de euro pe zi! Nu e rau. Hard work always pays.

 

Adauga comentariu