20 de ceasuri megascumpe, 35 inele, 18 lanțuri, 9 brățări, 49 cercei, 10 pandantive, 64.692 lei, 3300 euro și 2054 USD. PLUS 10 000 de euro dositi in rezervorul masinii! Asta era in rucsacul cu care voia sa fuga ginerele lui Lucan!

Judecatorul care l-a lasat pe Mihai Lucan nearestat preventiv pur si simplu nu a vrut sa citeasca referatul DIICOT de propunere pentru arestarea preventiva a lui Mihai si Ciprin Lucan. In referat, sunt mentionate CLAR cateva aspecte ingrijoratoare, pe care un judecator responsabil si obiectiv ar fi trebuit sa le citeasca si, eventual, sa ceara lamuriri suplimentare de la DIICOT, nu sa le ignore, fiindca ele ating in mod direct prevederile referitoare la conditiile luarii masurii arestului preventiv din Codul penal si anume "... să distrugă, să altereze, să ascundă ori să sustragă mijloace materiale de probă sau să determine o altă persoană să aibă un astfel de comportament":

- referatul DIICOT precizeaza clar ca Mihai Lucan a stiut in detaliu ca se afla sub investigatia DIICOT si ca ar fi fost informat "din surse oculte" despre mersul anchetei, mai mult, contactand oameni sus pusi in conducerile institutiilor de forta ale statului pentru a primi sfaturi despre ce sa faca pentru a scapa de ancheta si pentru a primi protectie

- un afin de-al lui Lucan, adica ginerele sau, medicul Mihai Magurean, a vrut sa sara gardul cu un rucsac burdusit de valori. Cu un tupeu incredibil, intrebat fiind de anchetatori ce are in rucsac, Magurean a declarat ca "în rucsac se află suma de 10.000 euro și mai multe ceasuri, invocând că acestea i-au fost date de soția sa, Oana Magurean, fiica lui Lucan, pentru a fi duse la reparat". In fapt, in rucsac era comoara lui Ali Baba: asupra acestuia au fost găsite mai multe sume de bani, respectiv 64.692 lei, 3300 euro și 2054 USD, patru card-uri bancare, o mare cantitate de bijuterii confecționate din aur galben si aur alb, adica 35 inele, 18 lanțuri, 9 brățări, 49 cercei, 10 pandantive, 4 pietre,  20 de ceasuri purtând mărci de renume în domeniu.

Cu ocazia percheziției asupra autoturismului marca VOLKSWAGEN GOLF detinut de Oana Magurean, fata lui Lucan, sa le pice fata anchetatorilor: in rezervor, bine ascunsa, a fost găsită suma de aproximativ 10.000 euro.

Fix in dimineata perchezitiei DIICOT i-a apucat pe ginerele si fata lui Lucan reparatul a 20 de ceasuri de lux...

Comentarii

Flo

23.12.2017 20:58

Ahahah, pe fraier il ardea la cur ca ramane fara bani tata-socru :)))

pandele

24.12.2017 11:47

ceasurile si restu' obiectelor pretioase cat mai repede pe licitatzii ANAF!

Adauga comentariu