14 tineri sustinuti de BT si fundatia Clujul Are Suflet au intrat la facultate

Clujul Are Suflet, cel mai mare proiect de implicare sociala al Bancii Transilvania si-a dovedit din nou eficienta: 14 tineri sustinuti in acest proiect au intrat la facultate sau la scoala postliceala in Cluj-Napoca si Bucuresti. Tinerii vor sa se specializeze in administrarea afacerilor, contabilitate, inginerie, stiinte economice, geografie, teologie si asistenta medicala.

“In ciuda faptului ca provin din medii sociale cu probleme, au stiut ca, pentru a putea sa se realizeze, studiile trebuie sa fie pe primul plan. Fiecare, intr-un anumit moment din viata lor, a apelat la fundatia Clujul Are Suflet, pentru a fi ajutati sa isi gaseasca un drum in viata si sa isi recastige increderea in propriile forte. Pentru Banca Transilvania si pentru echipa de la Clujul Are Suflet aceste rezultate sunt un motiv de bucurie, de multumire si de mandrie. Meritul atingerii acestor rezultate foarte bune este, de asemenea, al echipei Clujul Are Suflet, datorita dedicarii si implicarii sale. Aceasta este formata din 16 persoane, cu diferite specializari: profesori, psihologi, psihopedagogi si asistenti sociali”, au aratat reprezentantii Bancii Transilvania.

In cei 7 ani de activitate a fundatiei, peste 1.700 de tineri au fost ajutati sa aiba o viata mai buna. Prin activitatea sa, fundatia se dedica tinerilor cu varste intre 14 si 20 de ani, pentru a-i sustine sa isi continue scoala, sa aiba note mai bune, sa isi gaseasca un drum in viata.

Este cel de-al doilea an consecutiv cand atat de multi tineri ajung la facultate, astfel cei din echipa Clujul Are Suflet merita Jos Palaria!

Adauga comentariu