100 lucruri penibile în Cluj: azi, străzile din comuna lui Șulea

Comuna Florești avea posibilitatea de a fi mândria județului Cluj, dar condusă de o altă administrație. De 15 ani, de când Horia Șulea este la conducerea Primăriei Florești (cu o întrerupere de 2 ani) chiar se puteau face lucruri frumoase cu sătucul aflat chiar la ieșire din oraș. Se putea, dar nu au fost oameni pricepuți și nu a existat viziune.

În afară de fala și postările lacrimogene postate pe pagina de Facebook a primarului Șulea, floreștenii nu au remarcat alte realizări.

Reamintim cum a artătat Târgul de Crăciun din Florești. De la cabluri trase prin apă, până la brazi plantați în ciment: În satul lui Șulea se plimbă Moș Crăciun cu gondola.

Floreștenii se plâng de condițiile din comună. Un cetățean și-a arătat nemulțumirea față de gropile de pe străzile din Florești, de gurile de canal și de poluare.

„Dragi Floresteni dragi. Cineva scria odata pe pagina domnului Primar " Sunt multi invidiosi pe dom primar pentru ca in Floresti se face treaba"

Astazi .. indemnat de vremea frumoasa am decis sa ies la o plimbare in Floresti.. sa nu mai merg ca tot figurantu cu masina in Cluj sa ma plimb in vreun parc sau pe malul Somesului. Am batut la pas Florestiul din zona Terra pana la Vivo... si pe cuvant daca am vazut ceva.. orice care sa ma faca mandru ca stau in Floresti.M-am intors acasa cu hainele si adidasii plini de praf, pamant amestecat cu muci in nas si un gust amar.

ps: O sa mai incerc si alte rute.. cand o sa imi repar bicicleta.. ca doar avem niste guri de canal special montate sa intre roata in ele. #NuSuntMandru”, scrie un cetățean pe grupul celor care trăiesc în Florești sau Cluj

Sursă foto: Facebook/Grupul celor care trăiesc în Florești sau Cluj

 

Adauga comentariu