Zilele politice ale lui Horia Sulea sunt numarate! Buda vrea sa ii dea un sut de pe scaunul de presedinte al PNL Floresti si sa il puna pe vicele Bogdan Pivariu la carma Florestiului!

Ziar de Cluj si jurnalistul Liviu Alexa au fost cei care au pus pentru prima oara in discutie, dupa anuntul condamnarii lui Sulea, primarul din Floresti, la inchisoare cu suspendare, oportunitatea ramanerii lui in PNL si/sau in postura de candidat pentru un nou mandat (bine, fefernoaga de presa, la careva ore de la articolul lui Alexa a copiat toate ideile ca si cum ar fi fost ale ei).

Suntem insa in masura sa va anuntam o noua bomba: in 17 ianuarie a.c., la sedinta Biroului Politic Judetean al PNL Cluj, Daniel Buda va face, spun sursele noastre, schimbarea asteptata: ii va trage un sut in fund lui Sulea din functia politica si il va instala ca sef al PNL Floresti pe Bogdan Pivariu, actualmente viceprimar.

Pivariu vine dintr-o familie cu proptele. Nasul sau este nimeni altul decat ministrul Agriculturii, Adrian Oros. 

Zilele politice ale lui Sulea sunt numarate. Pe vremuri o forta in politica locala, steaua lui Sulea s-a stins cu repeziciune dupa ce a fost condamnat recent la inchisoare cu suspendare pentru fapte de coruptie, decizie care nu e inca definitiva.

Comentarii

Ion A.

11.01.2020 01:55

nu vad in ce va consta avantajul florestenilor

Adauga comentariu