Ziar de Cluj a intrat in posesia raportului de activitate pe trei ani al fostului presedinte PSD Cluj, Horia Nasra. Vi-l prezentam necenzurat - VIDEO

Deputatul PSD Horia Nasra, fostul presedinte interimar al PSD Cluj, a lasat in urma sa multa mizerie. La propriu! Sediul partidului arata mai ceva ca o cocina, gratie implicarii totale a lui Nasra. Noua conducere a partidului a facut astazi curatenie la sediu. Au rezultat 16 saci de gunoi.

“16 saci de mizerie si gunoaie am strans azi din sediul PSD Cluj. Cum e locul de munca, asa e si casa! Domnul deputat Horia Nasra probabil ca adora sa stea in cocina, de vreme ce n-a facut timp de 3 ani curatenie. Cat de indolent trebuie sa fii sa stai in jeg? Cat de nesimtit trebuie sa fii sa lasi nedistribuite materiale electorale? Cat de prost manager trebuie sa fii sa n-ai in sediu un frigider, un xerox sau macar WC-ul curat? Am facut curatenie la PSD Cluj si am aruncat gunoaiele. Puteti veni acum la partid toti cei care simtiti ca va reprezinta social-democratia!”, a declarat Liviu Alexa, presedintele PSD Cluj.


 

 

Adauga comentariu