Viorica Dăncilă, în vizită la Cluj. Sunt anunțate proteste în semn de bun venit

Premierul Viorica Dăncilă este așteptată, astăzi, la Cluj-Napoca. Va fi însoțită de ministrul Sănătății, Sorina Pintea și de ministrul Agriculturii, Petre Daea.

Programul premierului include o întâlnire de partid, la ora 13.00. Întâlnirea, programată la Casa de Cultură a Studenților, va avea loc în alt loc din cauza protestelor anunțate încă de aseară.

"Premierul Dăncilă vine la Cluj, de ziua Europei! În mod tradițional, comitet de primire așa călduros cum are orașul nostru pentru astfel de oaspeți, mai rar întâlnești. Vă invităm să îi urăm premierului ,,Bun venit!", la 12.45 în fața Casei de Cultură a studenților unde, conform mass-media, aceasta va ajunge de la ora 13.00. Îi salutăm pe ieșeni și mâine le vom arăta împreună cum se conduc asemenea ,,personalități" către ieșirea din orașele noastre! Infractorii și cei care îi susțin nu au ce căuta la Cluj!", au transmis reprezentanții Umbrelei Anticorupție.

La ora 14.00, Viorica Dăncilă va vizita Institutul Oncologic și apoi va avea o întâlnire cu medicii de la Universitatea de Medicină și Farmacie. 

Adauga comentariu