Vietile clujenilor, in pericol din cauza ignorantei municipalitatii

Clujul santier e o bomba cu ceas pentru pietoni. Si asta nu din cauza transeelor sapate in centrul orasului, din cauza gropilor nesemnalizate, din cauza canalelor ce se inalta din beton sau din cauza semafoarelor care nu mai functioneaza de saptamani bune. Modernizarea orasului in fuga lasa in urma grave erori ale constructorilor si ale municipalitatii, care se grabeste sa cheltuie cat mai mult din banii europeni pana la finalul anului, fara sa se mai gandeasca la siguranta cetatenilor. 

Pe strada Oasului nu mai exista, de saptamani bune, treceri de pietoni. Ce putin nu hasurate pe caldaramul proaspat turnat. Municipalitatea, se pare, a uitat sa se mai ingrijeasca de acest detaliu si nici nu vrea sa raspunda cererilor oamenilor care locuiesc in zona. 

“Am facut sesizare la Primarie, le-am explicat ca ce ce intampla acum e foarte periculos. Oamenii trec strada prin locuri nesemnalizate, soferii care nu cunosc zona nu au de unde sa stie ca acolo sunt treceri. Oricand se poate intampla o tragedie si sunt convins ca asta o sa se si intample, daca nu se iau masuri repede”, spune un clujean care circula zilnic pe strada Oasului. 

Situatia de pe strada Oasului nu a fost, insa, remediata. Reprezentantii municipalitatii spun ca acest lucru se va intampla inainte de sfarsitul anului. 

“Deocamdata sunt marcaje provizorii in zona. Pana la finalul anului, vor exista si marcajele definitive”, spun reprezentantii biroului mass-media din cadrul Primariei Cluj-Napoca. 

Adauga comentariu