VIDEO Intervenție în forță a mascaților! Cristian Sabou, suspectul în cazul crimei din Anglia, prins de polițiști!

Polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale - IGPR și cei de la IPJ Cluj au prins astăzi un bărbat suspectat că a comis un omor în Anglia în 2013. 

În această dimineață, polițiștii din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R. și cei de la I.P.J. Cluj au efectuat o percheziție, la domiciliul unui bărbat, suspect de comiterea infracțiunii de omor asupra unei femei din Marea Britanie. Este vorba despre un bărbat, de 27 de ani, cetățean român, care ar fi comis fapta la finalul anului 2013, în localitatea britanică Bosham.
 
Pe parcursul percheziției domiciliare de astăzi, a fost pus în aplicare și un mandat european de arestare pe numele tânărului, emis de autoritățile din Marea Britanie, suspectul urmând a fi prezentat magistraților Curții de Apel Cluj, în vederea confirmării mandatului. La activitățile de astăzi au participat și 4 polițiști din Anglia, documentarea activității infracționale a celui în cauză fiind realizată, în cursul acestui an, de către polițiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale – I.G.P.R., din cadrul  I.P.J. Cluj, cu sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale și I.P.J. Sălaj, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj și în colaborare cu Ambasada Marii Britanii la București - National Crime Agency
”, se arată în comunicatul celor de la Poliția Română.

Tânărul e suspectat că a omorât-o cu un ciocan, în 2013, pe Valerie Graves, o femeie din Bosham, Wessex. Autoritățile au fixat o recompensă de 20.000 de lire sterline pentru informații care puteau duce la prinderea bărbatului. Suspectul, conform surselor Ziar de Cluj, se numește Cristian Sabău. 

Adauga comentariu