VIDEO A fost inaugurat cel mai nou Parking circular din Cluj-Napoca! E cel mai mare din Europa de Est

Emil Boc nu glumește atunci când spune că face și drege. Problema parcărilor în Cluj-Napoca e tot mai mare, în condițiile în care peste 200.000 de mașini sufocă orașul în fiecare zi.

Astfel, pe lângă nenumăratele parkinguri care „se vor face” (unele la intrările în oraș, altele în cartierele importante), notăm azi inaugurarea celui mai tare Parking circular din Europa de Est. 

Inaugurarea a fost un real succes, în condițiile în care la nici câteva ore după „deschidere” toate locurile au fost ocupate, după cum se poate vedea în imagini. Sediul Poliției Municipale de pe strada Traian veghează mândru asupra zecilor de mașini parcate cu mare ștaif pe trotuare, lângă trotuare, în curbă, ca într-un ciorchine de popândăi. La fel este şi pe strada Decebal, unde veghează cei de la IPJ Cluj.

Clujenii care vor să afle cum pot obține și ei un loc de parcare pot suna la Primărie. În cel mai scurt timp vor fi preluați de bunica Antoniei, după care problema lor va fi notată într-un caiet și va fi „verificată” și „rezolvată”.

 

Adauga comentariu