VIDEO: Coadă kilometrică pe drumul Cluj-Turda de la câţiva fulgi de zăpadă căzuţi pe carosabil (sau cam aşa ceva)

În această dimineaţă, pe calea de legătură dintre municipiile Cluj-Napoca şi Turda, s-a format o coadă kilometrică din cauză că azi noapte, de la frig, au căzut vreo cinci fulgi de nea pe carosabil, sau cam aşa ceva.

Întreţinerea şi curăţarea drumurilor judeţene pe timp de iarnă sunt o loterie în fiecare iarnă. Iarna vine prin surprindere de vreo 30 de ani, tot mai prin surprindere pe măsură ce cresc banii de mătrăşit pe drumuri, iar autorităţile sunt tot mai surprinse de venirea acesteia, pe măsura parandărătului care le înfundă buzunarele pentru lucrări de mântuială. Surpriza pentru noi, cetăţenii, ar fi dacă procurorii şi-ar justifica în vreun fel salariile şi pensiile nesimţite şi i-ar lua la bani mărunţi pe drumari şi pe complicii acestora: autorităţile locale.

PS: E polei, vai de ei! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează  că în județul Cluj, pe tronsonul Turda – Cluj-Napoca al DN1 (E81) se semnalează porțiuni acoperite cu polei. Pentru a permite drumarilor să acționeze în mod corespunzător pentru remedierea situației, circulația rutieră pe acest segment a fost oprită pe ambele sensuri.

Adauga comentariu