VIDEO Accident pe strada Oașului. Un bătrân a fost lovit de o mașină, pe trecerea de pietoni. Vinovatul, șoferul unui Porsche

Un accident de circulație, în care au fost implicate două mașini și un pieton, s-a produs în această dimineață pe strada Oașului din Cluj-Napoca. Conform martorilor, un bătrân în vârstă de 90 de ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de un autoturism Fiat.

Se pare că Fiatul ar fi încetinit la trecerea de pietoni pentru a-i acorda bătrânului prioritate, însă a fost lovit brutal din spate de un Porsche și, din inerție, a dat peste pieton.

„Băiatul cu Fiatul avea ceva viteză, dar a oprit la trecere. Cel cu Porsche-ul a venit cu viteză, a frânat brusc și l-a lovit pe cel cu Fiat. Acesta a ricoșat și a lovit un bătrân de 90 de ani care trecea regulamentar strada. Genunchiul stâng s-a umflat instant, a căzut pe jos. Am vorbit cu el, era perfect conștient, a spus că-l doare genunchiul. Nu ar trebui să fie grav, dar la 90 de ani nu se știe niciodată. Șoferul nu a pățit nimic”, a declarat un martor pentru Ziar de Cluj.

Accidentele în zonă sunt frecvente din cauza liniei de tramvai pe care derapează mașinile. Liniile de tramvai sunt un pericol public în toate curbele - Oașului, Splaiul Independenței, zona podului de cale ferată de Oașului. Săptămâna trecută, o altă mașină a derapat pe linie și a spart un zid de pe partea dreaptă a drumului, fiind aproape să lovească un alt pieton.

Adauga comentariu