Victor Ponta se crede planetă cu sateliți. De fapt, este meteorit

Proaspăt ieșit din șoc (Dragnea dixit: “am vorbit cu el și e pe cale să-și revină”), Victor Ponta a declarat că vrea să rămână în continuare prim ministru.

“Atât timp cât am sprijinul coaliției îmi propun să rămân în funcția de prim ministru”.

Nu sunt lămurit care ar fi coaliția aceea: noul USL cu viitorul PLR fuzionat cu PC, la care se adaugă sprâncenele cănite ale Generalului Izmană și mustața-n furculiță a celor de la UDMR? Că pe dâmbovițații noștri maghiari nu i-am prea văzut la conferința de presă, iar Oprea așa-și rotea ochii în cap în timp ce-și rostea jurământul de credință, încât până și Ponta a rânjit șobolănește înspre el. Doar știți că șobolanii simt când alt șobolan este pregătit cu bocceluța pentru părăsirea de corabie intrată la apă.

Victor Ponta ne zice că e de acord să nu mai fie planetă din momentul în care nu va mai avea sateliții ăia pe lângă gravitația lui. Planetele iubesc sateliții, sateliții iubesc planetele, deci planetele rămân planete. Și Victor Ponta prim ministru. Și președinte de partid. Doar nu el a declarat că-și depune mandatul dacă va lua bătaie de la Klaus Iohannis. Că nu el a fost nici cel care a declarat cândva că va demisiona dacă va fi dovedit că a plagiat.

Dar lăsați – că acelea sunt alte povești, din alt sistem solar, altă dată stelară. Totuși, ce ne facem planetă Ponta cu faptul că cel puțin 30 dintre sateliții ăia pe care te bazezi tu să te dai prim ministru vor fi înghițiți în curând de gaura neagră a dosarelor instrumentate de DNA – vor fi fiind ploaie de stele?

Așa. Și mai am o întrebare: Călin Popescu Tăriceanu știa pe unde se află? Că mi s-a părut cam senil: cică a câștigat alegerile de fapt, dar nu le-a câștigat în fapt. Seniliceanu nu mai știe la ce alegeri este, cum nu știa nici pe ce pod dădea declarații. Deci, care coaliție îl sprijină pe meteoritul Victor Ponta?

Comentarii

bonanno

19.11.2014 16:59

lasa-ne victoras, TU care l-ai facut primar pe Boc!si care bei cu Nicoleta P(R)ostolake la Liga!ne lasi? 

Adauga comentariu