Veste proastă pentru fani! Cel mai iubit jucător al CFR-ului se retrage din fotbal din cauza unor probleme de sănătate

George Țucudean a decis să-și pună ghetele în cui. Retragerea prematură din fotbal a atacantului în vârstă de 28 de ani nu e o surpriză pentru nimeni, în condițiile în care arădeanul are probleme cu inima. 

Anunțul retragerii lui Țucudean a fost făcut de către CFR Cluj. „Clubul CFR 1907 Cluj anunță faptul că atacantul nostru George Țucudea va lua o pauză de la activitatea fotbalistică! Totul vine ca urmare a problemelor de sănătate apărute în ultimele luni care l-au ținut departe de teren. În perioada care va urma, fotbalistul își va lua o pauză pentru refacere și pentru a efectua câteva investigații suplimentare, care să-i ofere garanția că poate reveni în fotbal la cel mai înalt nivel.

Noi, toți cei din Familia CFR, suntem și vom fi mereu alături de George Țucudean și îl vom susține în toate demersurile sale. Avem toată încrederea că “Țucu” va reveni mai puternic în iarbă și că ne va ajuta în continuare să câștigăm trofee. Și-a adus contributia de atâtea ori prin golurile sale în obținerea unor victorii importante, iar acum e rândul nostru să fim alături de el.

Multă sănătate, "Țucu"! Te așteptăm din nou în Gruia!”, au anunțat cei de la CFR pe pagina oficială a clubului.

Șansele ca Țucudean să se mai întoarcă pe gazon ca și jucător profesionist sunt minime. 

Adauga comentariu