Vechile naravuri din Justitie mor greu: La Tribunalul Cluj incepe procesul unei grefiere care trafica buna judecata

Conform Feher Veronica, grefiera din Bistrita acuzata de trafic de influenta in forma continuata, este buna de judecata, dupa ce magistratii de camera preliminara a Tribunalului Cluj au constatat, in urma cu putin timp, legalitatea rechizitoriului cu care a fost sesizata instanta si a acelor de urmarire penala de la dosar, astfel incat procesul acesteia va incepe cat de curand.

Fosta grefiera a fost initial urmarita penal in arest la domiciliu, doar ca apoi Curtea de Apel Cluj sa admita contestatia formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de casaţie şi Justiţie-Direcţia Nationala Anticorupţie-Serviciul Teritorial Cluj impotriva incheierii penale 106 din 24.02.2017 a Judecatorului de drepturi şi libertaţi de la Tribunalul Cluj, dispunand arestarea preventiva a acesteia.

In urma cu aproximativ o luna, tot Curtea de Apel admitea cererea de desemnare a altui tribunal pentru judecarea cauzei in prima instanţa, formulata de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Direcţia Naţionala Anticorupţie 8- Serviciul Teritorial Cluj şi in desemna  Tribunalul Cluj pentru judecarea pe fond a cauzei. 

Potrivit procurorilor DNA, in perioada august 2016 - 14 februarie 2017, Veronica Feher a pretins si ulterior a primit suma de 100.000 lei si produse alimentare, de la o persoana - ruda a doi inculpati trimisi in judecata pentru savarsirea infractiunii de omor.

"Pentru aceasta suma de bani, fosta grefiera i-a creat persoanei respective impresia ca ar avea influenta asupra magistratilor din cadrul Tribunalului Bistrita Nasaud, insarcinati cu judecarea cauzei respective, in vederea emiterii unei solutii favorabile fata de cei doi inculpati.

Procurorii mai sustin ca, in cursul anului 2016, Veronica Feher, procedand in aceeasi maniera, a pretins si primit de la o alta persoana mai multe produse alimentare.

De data aceasta, fosta grefiera a creat impresia ca ar avea influenta asupra unui magistrat din cadrul Judecatoriei Bistrita, in vederea emiterii unei solutii favorabile fata de una dintre parti.", arata procurorii.

Comentarii

Ardelean

09.05.2017 15:10

Ce-i nou? Numele javrei,în rest,inclusiv muritorii de rând, știm despre corupția malefică din justiție. Dar o dăm langa...justiție de ev mediu.

Adauga comentariu