Vasluiclujul

Clujul e tot un Vaslui. Caci Clujul e o Romanie. Si mai radeti de aia din Vaslui care se violeaza intre ei, se ucid intre ei. Facem glume cu Vasluiul, fiindca, nu-i asa, la Cluj suntem "altfel".

Uite, ca nu suntem. Si aici avem aceeasi cantitate de pleava umana, de lipsa de educatie, de lipsa de spirit civic.

Una din Cluj si-a aruncat copilul nou nascut in veceu, alta si l-a batut pana l-a ucis.

La ultima crima, asta cu baietelul de 9 ani, vecinii din Cluj-Napoca au ascultat ani in sir la usi cum iau copilasii aia bataie. Unul n-a sunat la politie, unul n-a sunat la Directia de Protectie a copilului, lasa, bre, ce sa ne bagam noi, ei si le stiu pe ale lor.

Am foarte multe momente in care incetez sa mai cred in Dumnezeu. In marea mea nimicnicie, il infrunt, il injur, il detest, sunt slab.

Nu ma supar pe Dumnezeu ca a lasat oamenii prosti, ca a lasat razboaie, ca a lasat boli crunte, ma supar mereu cand Dumnezeu ii lasa pe oameni fara iubire.

Cum cacat sa fii mama si sa iti omori copilul in bataie? CUM?

Mai e ceva: in tara asta, toti ipocritii fac proteste pentru te miri ce, petitii, carice si brice, nu le plac legile Justitiei, desi ei nu au citit un rechizitoriu in viata lor, desi 99 la suta din romani nu au citit CONSTITUTIA de la cap la coada vreodata. Ba, dar unul nu ar iesi in strada pentru legile proaste ale Educatiei, pentru hotia din Educatie, pentru cei 30 de ani de cocini scolare care ne-au adus aici. 

Suntem un popor incredibil de primitiv.

S-au publicat rezultatele: 1 din 5 copii va "intra" la liceu cu medie sub 5.

Asta e viitorul previzibil al Romaniei: o tara de ghiolbani needucati.

 

Comentarii

Elciu Adrian

08.07.2019 00:54

Mare dreptate, mare adevar.

Radu Rareș

08.07.2019 01:00

Like!

Vasile

08.07.2019 09:36

Lasă că vin la putere usr-istii, care vor tăia iar toate cheltuielile pe motiv că ,, salvează tara''! Că ei sunt corporatiști și au nevoie doar de executanți docili și prost plătiți, iar cartea multa strica, că te face să-ți cunoști condiția!

Stef

08.07.2019 11:42
Mare mizerie umana si morala. Cumplit de adevarat

Adauga comentariu