Vasile Ilea, declaratii dupa mesajul cu demisia: "O sa vedeti zilele urmatoare ce o sa se intample!"

Senatorul Vasile Ilea si-a anuntat demisia din PSD Cluj printr-un mesaj pe Whatsapp. Ilea acuza ca se lucreaza "impotriva celor care au coloana vertebrala" si ca recentele decizii CEX nu mai reprezinta interesele membrilor din PSD si implicit a electoratului de stanga. Contactat telefonic pentru a explica de ce si-a anuntat demisia pe Whatsapp: "In prima sedinta de BPJ de la Cluj imi voi prezenta demisia din PSD". Senatorul Ilea sustine ca in urmatoarele zile "se vor intampla lucruri".

"Acela a fost un mesaj intern. Eu inca sunt membru PSD. Mai multi din PSD simtim la fel. O sa vedeti ce urmeaza in zilele urmatoare. Voi comenta atunci decizia mea. Este prematur sa discutam de plecarea mea la partidul lui Ponta(n.red. Pro Romania)", a declarat Vasile Ilea. 

Vezi si: Mesajele de pe Whatsapp-ul PSD Cluj. Vasile Ilea demisioneaza din partid

Citeste si: Ilea, senatorul neica nimeni, isi da demisia din PSD Cluj! Acum e sigur ca vom scapa de acest papagal politic irelevant

Surpriza a venit atunci cand l-am contactat pe INCA presedintele PSD Cluj, Horia Nasra, care nu stia nimic despre demisia senatorului ILEA din filiala pe care o conduce. 

"M-am uitat pe toate grupurile interne din PSD Cluj. Nu am gasit nicaieri mesajul. Nu am stiut nimic despre intentia lui de a demisiona. Voi lua legatura cu el maine pentru a afla mai multe", a precizat deputatul Horia Nasra. 

 

Sursa foto: Press ONE

 

Adauga comentariu