Vanessa Younessa a lansat o carte de apiterapie în prezenţa iubitului Gelu Oltean, medic specialist în filaje

Zilele trecute, Doctor Vanessa Youness a lansat o carte. Am citit-o, nu se termină bine.

Scleroza este un lucru bun – cel puţin aşa susţine renumitul Doctor Al Tzaimăr în cartea sa despre uitarea multiplă în formă continuată: „În fiecare clipă eşti ca nou. Te uiţi în oglindă, nu ştii cu cine ai de-a face, dar personajul pe care-l vezi este unul simpatic, care te înţelege şi ia asupra lui tot ce s-ar putea să fi greşit sau să greşeşti”.

Recent, Doctor Vanessa Youness şi-a publicat experienţa de viaţă adunată într-o carte despre tratamentul sclerozei multiple în plăci. În speranţa că i-a scăpat în carte mai multe decât i-a scăpat când a depus cu suspinatul în faţa organelor de anchetă, sala lansării cărţii s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru procurori. Care au trebuit să o împartă cu tot delul de foşti securişti, iubiţi şi admiratori ai autoarei. Pentru a nu bate la ochi, aceştia au fost denumiţi într-un comunicat de presă pe care habar nu avem de ce l-am primit: „Doctori renumiți, politiceni, persoane publice, jurnaliști și bloggerii”.

Din fotografii am remarcat prezenţa renumitului Doctor de informaţii Gelu Oltean, cel care încă s-ar mai juca de-a doctorul, deşi e în retragere şi rezervă inclusiv din viaţa personală.

Abia aşteptăm implicarea domnului Gelu Oltean în activitatea editorială cu cărţile „Ghid de Cazino: Să filăm frumos”, “Boli profesionale în activitatea de supraveghere informativă: artrita de şpriţ, spondiloza coniacală”, “În al doi ş’un sfertulea ceas”, „Aruncatul cu privirea în viaţa altora” şamd.

Adauga comentariu