USR-iștii din Cluj s-au cam plictisit de joaca de-a politica. Astăzi, un membru a anunțat oficial că se retrage: „O să ajungeți zero! Vă pup pe buletin”

USR Cluj e în degringoladă, nu mai e un secret pentru nimeni. Ziar de Cluj prezenta în urmă cu două luni adevărata față a partidului care vrea să „salveze” România. Puteți afla mai multe pe acest subiect citind următorul articol: 

Avem un mesaj intern care arata DICTATURA din USR Cluj! Membrii marcanti de la conducerea partidului s-au napustit asupra "saracilor" din USR Campia Turzii, actionand dictatorial. HAOS total, amenintari si un nou tartor: Carmen Turcanu!

Pe scurt, în USR Cluj e haos total, partidul e împărțit în bisericuțe și în grupulețe de hipsterași pregătiți să salveze ce pot și ei. Care, mai mult dictatorial decât democratic, aleg să se răzbune ca la grădiniță unii pe alții. Drept dovadă, următorul articol, tot din Ziar de Cluj, a arătat și mai mult haosul în care se află USR Cluj: 

Dupa dezvaluirile din Ziar de Cluj, USR i-a dat afara pe trasiestii politici din filiala Campia Turzii! Sunteti penibili, USR-istilor, stiati ca astia sunt niste guvizi manjiti politic, ati tolerat situatia si i-ati aparat! daca nu era presa, Stegerene...

Așadar, am aflat că Horațiu Mândruțiu a fost dat afară pe final de august din partid. După două luni, el a anunțat că părăsește definitiv USR Câmpia Turzii, ca și în bancurile ălea seci în care cineva își dă demisia pentru a nu fi dat afară. Anunțul „onorabil” a fost făcut public pe Facebook, cu mențiunea că de USR Cluj se va alege praful în opinia lui Mândruțiu. 

”Eu unul am obosit... sa ma apar de acuzatii care nu exista, de intentii care nu exista, de orice alte aberatii... am vrut sa fiu parte din USR pentru un singur scop... sa schimb clasa politica murada cu una curata, dar din pacate in USR e mai rau ca in PNL de unde am plecat scarbit... pentru "virginii" care se dau in politica USR, nu sunteti cu nimic mai buni decat ce am avut pana acum, interesul personal si dorinta de functii plus prostia clasica incepatorului, lipsa de viziune si experienta etc. va recomanda... ce am avut si ce am pierdut... eu personal va spun... o sa ajungeti zero... fericiti in Romania... pa pa... va pupa Horatiu pe buletin!!!”, a scris Horațiu Mândruțiu.

USR Cluj a făcut senzație la alegerile europarlamentare din 26 mai, reușind să bată PNL-ul inclusiv în Cluj-Napoca, însă alegerile prezidențiale se anunță a fi un dezastru pentru Sălăgean și compania. Chiar și așa, dacă nu vor reuși să facă un 10% pentru Dan Barna,  poate vor reuși măcar să-i smulgă un autograf. 


Adauga comentariu