UPDATE - Accident în Jucu – Un autoturism a fost lovit de tren. O persoană este încarcerată - FOTO & VIDEO

Un accident a avut loc în Jucu de Mijloc, în jurul orei 15.00. Pompierii și polițiștii au fost anunțați prin 112 despre faptul că o persoană este încarcerată în autoturism după ce mașina în care se afla a fost lovită de tren. În urma impactului, un stâlp de electricitate a căzut peste mașină, iar vegetația din jur a luat foc.

„Autoturism lovit de tren în Jucu de Mijloc - este anunțat prin numărul pentru apel unic de urgență faptul că o persoană este încarcerată și în stare de conștiență în autoturism. Un stâlp de transport înaltă tensiune a fost rupt în urma impactului și a fost răsturnat peste mașină. Vegetația din apropierea mașinii s-a aprins de la scânteile generate de cablurile de electricitate rupte”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Persoana încarcerată este conștientă.

La fața locului se află două mașini cu modul de descarcerare si un echipaj SMURD.

A fost anunțată regia de transport feroviar pentru întreruperea alimentării cu energie electrică și a traficului feroviar.

accident tren jucu

accident tren jucu

UPDATE ORA 16.20

Pompierii clujeni au reușit să scoată bărbatul prins între fiarele contorsionate ale mașinii și stâlpul doborât de înaltă tensiune răsturnat peste aceasta, după mai bine de o oră de acțiuni susținute, în vederea acordării primului ajutor și descarcerare.

Adauga comentariu