UPDATE - Accident cu trei autoturisme pe Dorobanților. Circulația, blocată mai bine de o oră - FOTO

Un accident rutier a avut loc, marți dimineața în jurul orei 07.00, pe Calea Dorobanților din Cluj-Napoca. Potrivit primelor informații, au fost implicate trei autoturisme. În urma accidentului, a fost solicitat ajutor la 112 pentru o persoană încarcerată. Deocamdată nu se cunosc detalii cu privire la starea victimei.

Polițiștii clujeni recomandă șoferilor să evite Calea Dorobanților, circulația fiind blocată de la intersecția cu Progresului spre Teodor Mihali. Traficul este deviat pe străzile adiacente.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE ORA 08.35

Circulația a fost reluată în jurul orei 08.30.

"Conform primelor informatii, la data de 19.01.2019, orele 07.00, un barbat, de 61 de ani, din Cluj-Napoca, a condus un autoturism pe strada Dorobanților, pe banda 3, iar la intersecția cu strada Progresului ar fi schimbat banda de circulație fără să se asigure, intrand în coliziune cu alt autoturism, pe care l-a proiectat în alte două autoturisme parcate. Un autoturism parcat a fost proiectat pe partea carosabila si a acrosat un auto stationat in coloana. Conducatorul auto in varsta de 61 de ani a fost ranit si a fost transportat la unitatea medicala pentru ingrijiri medicale", au declarat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean Cluj.

Cercetarile continua.

Adauga comentariu