UPDATE - ACCIDENT cu CINCI autoturisme, în Jucu. O femeie de 68 de ani a fost încarcerată

Un accident rutier a avut loc în jurul orei 17.30 în localitatea Jucu. Potrivit primelor informații, sunt implicate cinci autoturisme. În urma accidentului au fost înregistrate două victime. Una dintre persoanele implicate în accident a rămas încarcerată. La fața locului se află echipajele de prim ajutor.

„Detașamentul 1 de Pompieri Cluj-Napoca desfășoară o intervenție pentru descarcerare și acordarea asistenței medicale ca urmare a unui accident rutier petrecut în localitatea Jucu”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

În acest moment, traficul este blocat pe ambele sensuri.

Vom reveni cu informații.

UPDATE ORA 20.20

Accidentul a fost provocat de o șoferiță de 68 de ani din Bistrița-Năsăud.

“O femeie de 68 de ani, din Bistrița Năsăud s-a angajat într-o depășire a unui alt autoturism. Când a văzut că din sensul opus se apropie alte autoturisme, a încercat să intre din nou pe banda sa și a acroșat autoturismul pe care-l depășea. Din coliziune a fost proiectată pe sensul opus unde a intrat în coluziune laterală cu alte 2 autoturisme și ulterior, frontal cu un al treilea. Conducatoarea auto, pasagerul din dreapta față din autoturismului acesteia dar și o altă de 19 ani pasager intr-unul din autoturismele lovite au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Femeia a fost scoasă din autoturism de către pompieri.

“Pompierii sosiți la locul evenimentului au găsit cinci autoturisme avariate și o femeie, care nu putea să iasă din autoturism. Au fost utilizate echipamentele speciale pentru a asigura accesul la persoana blocată în autoturism și a fost scoasă de către pompieri utilizând de echipamentele speciale, pentru a evita agravarea posibilelor leziuni suferite. Doamna, de aproximativ 60 de ani, a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la spital. Era conștientă și cooperantă. Ceilalți ocupanți erau ieșiți din autoturisme și au fost consultați de către echipajele medicale. Doi bărbați au fost transportați la spital, unul cu suspiciune de fractură la unul din membrele inferioare și celălalt se pare ca suferit afecțiuni ușoare”, au explicat reprezentanții ISU Cluj.


 

Adauga comentariu