Unii cu sapa, altii cu mapa

I-a prins rusinea abia dupa doua materiale de presa. De ani de zile stateau intr-o curte plina de mizerie partidele politice insemnate ale orasului. Nu de mult prieteni, acum in aliante diferite, PNL si PSD mai ca nu erau napadite de gunoaiele din curte. Laudabil gestul de a-i scoate pe aplaudaci si lipitori de afise la munca patriotica de curatenie a curtii. Cum ii sade bine politicianului roman, nu s-a ratat ocazia de a se auto-lauda pe retelele de socializare, cu tot cu ilustratii.

Se pare ca nu toti au fost cuprinsi de aceeasi dorinta de a-si face curatenie in propria curte. Chiar in fotografiile postate pe Facebook putem observa lucrul tipic romanesc, consacrat de vesnicul Dorel: prezenta practicantilor sporturilor nationale de aruncat cu privirea si dat cu parerea. In cazul de fata: Balut, soferul lui Uioreanu cu salariu de la Compania de Apa, consilierul local Ioan Bildea si altii.

Comentarii

Alin

27.11.2014 19:13

bravo paule! tu esti singurul cu ”sapa” 

moise

27.11.2014 19:25

Nasra ala e salbatic rau! Si-a bagat mainile in gunoaie si le cara prin curte! Bildea statea si ii facea poze. Oricum pitbul mai rau ca Nasra nu are PSD. 

Emilian

27.11.2014 21:29

mda....iar Horia Nasra nu stie sa faca absolut nimic din proprie initiativa, bunatate sufleteasca, altruism si alte particularitati care nu-l reprezinta, ci doar pentru a se autoconvinge (cu pozele postate de el pe Facebook) ca este un activist convins, baiat de treaba si adevarat lider.       Puie Nasra !!!

rares

28.11.2014 00:07

Nasra Presedinte!!!

Adauga comentariu