Unde parcăm în orașul fără parcări? Autoturismele Corpului Diplomatic pot staționa pe trotuar, sub ochii oamenilor legii

ZONA ZERO: PE TROTUARUL DE PE CALEA MOȚILOR STAȚIONEAZĂ NESTINGHERIT UN AUTOTURISM DE CORP DIPLOMATIC. Chiar sub ochii oamenilor legii. Oaspeți de seamă și-au făcut timp să viziteze Primăria municipiului Cluj-Napoca. Întrucât nu vorbim de o mașină oarecare, fie și a poporului, ci de un Mercedes cu numere de Corp Diplomatic, de bună seamă, aceasta poate parca chiar pe trotuar. Trecătorii nu au decât să-și facă loc pe lângă. Și să admire plini de invidie ditamai bijuteria de mașină. Numerele acestui autoturism îi conferă scutiri multiple, știut fiind faptul că o mașină cu asemenea numere de înmatriculare este slobodă de orice reguli. Iată poate de ce, oamenii legii, care sprijină nevoie mare zidurile Primăriei Cluj-Napoca, nu par deranjați de situație. Din contra, aceștia sunt antrenați într-o discuție foarte profundă: probabil, despre beneficiile pe care ți le conferă posesia unui asemenea autoturism, cu numere de Corp Diplomatic. 

În schimb, bravii reprezentanți ai Poliției Locale își vor face timp pe străduțe neștiute de nimeni, acolo unde vor putea sancționa fără teamă șoferii indisciplinați din oraș.

De câte ori, poate, nu ați circulat aiurea numai pentru a găsi un loc de parcare în centrul orașului, în zona zero? Oricum, tariful este unul piperat, astfel încât să nu parcheze orice localnic după cum îl taie capul...

Dacă, în schimb, sunteți fericiții posesori ai unui asemenea autoturism, atunci puteți parca în voie, chiar pe trotuar. Cu permisiune de la Emil Boc însuși.

Adauga comentariu