Un tânăr care lucra la pădure în Așchileu Mare, rănit grav. A fost preluat în comă, cu elicopterul SMURD – FOTO

Un tânăr de 21 de ani a fost rănit grav, astăzi, în urma unui accident care a avut loc în timp ce lucra într-o zonă împădurită din apropierea localității Așchileu Mare, județul Cluj. Potrivit primelor informații, a fost lovit de o ramură care s-a rupt dintr-un copac, în timpul unor lucrări de tăiere.

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SAJ și un elicopter SMURD au intervenit ca urmare a accidentări grave a unui tânăr, care efectua lucrări într-o zonă împădurită din apropierea localității Așchileu Mare. Evenimentul s-a produs în jurul orei 11.00, iar în momentul sosirii echipajului elicopterului SMURD la locul accidentului, tânărul era în comă și prezenta traumatisme grave în zona capului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

S-a reușit stabilizarea stării acestuia de către echipajele medicale ale SAJ și a elicopterului SMURD, fiind apoi transferat în ambulanță, cu sprijinul pompierilor, și transportat către Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj-Napoca.

Polițiștii efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs fapta, în cadrul unui dosar penal de vătămare corporală din culpă.

Adauga comentariu