Un obsedat sexual, arestat pentru 30 de zile după ce a agresat două femei pe stradă. VEZI CINE ESTE BĂRBATUL

Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce a agresat două femei pe stradă. Conform Poliției Cluj, cele două femei au fost agresate în zile diferite, pe 6, respectiv 7 iulie. Numele agresorului e Mărginean Dumitru Florin.

„La data de 11 iulie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Turda au identificat şi reţinut un bărbat de 44 de ani, din municipiul Turda, judeţul Cluj, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală și ultraj contra bunelor moravuri.

În fapt, bărbatul este bănuit că în zilele de 6 şi 7 iulie a.c., în timp ce se afla pe raza municipiului Turda ar fi abordat două femei cărora le-ar fi făcut propuneri indecente și le-ar fi atins în zone intime. De asemenea, acesta ar fi săvârșit acte de exhibiționism.

În urma probatoriului administrat în cauză, magistraţii Judecătoriei Turda au emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de agresiune sexuală şi ultraj contra bunelor moravuri, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal”, se arată în comunicatul IPJ.

Nu e primul caz de acest gen petrecut în Turda în ultimul an. Pe 29 februarie, Augustin Rusu, un bărbat tot de 44 de ani, a agresat sexual o minoră, într-un bar. 

Adauga comentariu