Un fost prieten apropiat al lui Bode vorbește în termeni DURI despre ministrul Transporturilor: "e băiat isteț, dar l-au stricat perverșii politici Buda, Oltean; bine că nu a terminat facultatea la Beclean pe Someș"

Secretarul de stat Radu Cristescu, fost președinte al PMP Sălaj și fost membru al PDL a vorbit public despre fostul său prieten apropiat Lucian Bode, președintele PNL Sălaj care a ajuns ministrul Transporturilor în cabinetul Orban.

Radu Cristescu susține că nu știe învârtelile lui Bode, însă crede că acesta este ca apa sfințită. Mai mult, Cristescu susține că Bode va veni acum să taie panglici la proiecte pe care PSD le-a început în infrastructură.

Cristescu dezvăluie faptul că Lucian Bode este un politician isteț, însă anturajul său l-a stricat. Cristescu susține că oamenii apropiați de Lucian Bode au fost PDL-iștii de seamă Daniel Buda și Ioan Oltean, pe care îi consideră perverși politici.

"Singurul lucru pe care pot să-l spun despre Lucian Bode este că dânsul e ca apa sfințită, nici nu strică, nici nu face bine. Îl cunosc pe Lucian, am fost prieteni foarte buni, nu ne-am mai văzut de ani de zile. Nu aș putea să vă spun despre ce afaceri are sau dacă a fost sau nu la DNA. Nu cred că Lucian Bode este un om necinstit. Să vedem ce va face la Ministerul Transporturilor. A avut o perioadă scurtă la Economie unde nu a făcut multe. Repet, Bode este ca apa sfințită așa cum am spus. Este un băiat isteț, în schimb a învățat ce e mai rău în politică de la oamenii care i-au fost aproape, Nelu Oltean, Daniel Buda și alți unsuroși din ăștia, perverși politici care l-au infestat un pic", susține Cristescu. 

Radu Cristescu a mai susținut că în opinia sa la Ministerul Transporturilor trebuia un om care are sânge și facultate în domeniu. În momentul în care a auzit ce facultate are Bode, Cristescu a subliniat într-un mod ironic faptul că studiile nu-l prea avantajează pe liberal și a avut o replică tăioasă: "bine că nu a terminat la Beclean pe Someș". 

sursa foto - LucianBode.ro

 

Adauga comentariu