Un depozit de semințe din Răscruci a ars din temelii. Pompierii s-au luptat cu focul 5 ore – FOTO

Un incendiu violent a distrus un depozit de semințe din Răscruci. Pompierii au fost alertați duminică, în jurul orei 18.20. La momentul sosirii echipajelor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de cca 400mp. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

„Alarma a fost dată în jurul orei 18.20 și au fost dislocate pentru a interveni patru autospeciale pentru stins incendii, din două subunități ale ISU Cluj, și una a Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din Bonțida. În momentul sosirii pompierilor, flăcările cuprinseseră deja în totalitate clădirea cu două nivele și cu o suprafață de cca 400mp. Arderea se manifesta generalizat cu posibilitatea de extindere a focului la un fânar și la casele situate în imediata vecinătate a depozitului”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj.

Intervenția pompierilor a durat mai bine de cinci ore, fiind necesară prioritizarea protejării vecinătăților și a personalului implicat în operațiunile de stingere a acestuia.

Clădirea depozitului a fost distrusă în totalitate, împreună cu mai multe utilaje de sortat semințe și cca 150 kg de semințe.

Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment, dar s-a evitat propagarea incendiului mai departe de limitele în care a fost găsit.

Cauza incendiului este în curs de cercetare.

Adauga comentariu