Un clujean remarcă ipocrizia lui Boc și Tișe care își fac imagine electorală în clipul „Un singur Cluj”: „O mizerie de marketing fără margini, născocită doar, doar nu pierdem Consiliul Județean și Primăria la primele alegeri”

„Să te erijezi în societate civilă și să strângi fonduri când tu ești instituție a statului care știe foarte bine problemele, dar nu le rezolvă până nu iese și la partid ceva, doar, doar nu se prind oamenii și te votează iar, că ți-ai pus fața și partidul în clip. Nu credeam că o să văd un primar care clamează respectul față de cetățeni și buna guvernare atât de implicat într-o mizerie de marketing fără margini născocită doar, doar nu pierdem Consiliul Județean și Primăria la primele alegeri.

#UnSingurCluj
Foarte ușor putea fi pozitiv daca nu vedeam toți oamenii politici în video, dar când vrei să storci și ultima lacrimă în frica creată că doar, doar "noi suntem salvatorii". #voturiIeftine”, a scris Sobea Ștefan pe pagina sa de Facebook.

Clipul la care se referă clujeanul este următorul:

În acest clip, apare la un moment dat primarul Emil Boc:

„Forța acestui oraș a constat și constă în capacitatea noastră de a lucra împreună! Autorități publice, societate civilă, mediu de afaceri și universități!”

El este urmat de Alin Tișe, președintele Consiliului Județean:

„Întreg Consiliul Județean Cluj se dedică momentului în care îi vom strânge din nou în brațe pe cei dragi! Pentru acel moment, acum, trebuie să fim o echipă și să lucrăm eficient!”

Și apare iarăși Emil Boc:

„Suntem în aceeași barcă, acționăm coordonat și, împreună, vom trece și peste coronavirus! Avem un singur Cluj!”

Un clip care promovează o acțiune cu scop umanitar a ajuns să fie monopolizată, așadar, de către aceiași candidați ai PNL, care își fac și în acest context imagine electorală, după cum încep să remarce clujenii pe rețelele de socializare.

Adauga comentariu