U Cluj ratează visul Ligii I în An Centenar. Fani înșelați, sponsori mințiți și DOUĂ MILIOANE DE EURO aruncați pe geam! DEMISIA Boc și Constantea!

S-a terminat meciul cu Hermannstadt. U Cluj a câștigat cu 1 la 0. Insuficient însă ca să surmonteze avantajul de 2 la 0 pe care sibienii l-au luat la Cluj.

În Anul Centenarului, Emil Boc și președintele clubului, Radu Constantea (foto sus), mai dau o țeapă clujenilor, distrugând visul fierbinte al Ligii I.

În ultimii trei ani s-a mințit atât de mult, încât rezultatul nu putea să fie altul.

Au fost mințiți fanii. Cu iluzia performanței și a unui proiect „socios”.

Au fost mințiți sponsorii. Cu iluzia unui proiect solid, “nemțesc”.

A ieșit o labă tristă, fiindcă aceasta este specialitatea lui Radu Constantea, consilierul “sărac” care, la 36 de ani, chipurile trăiește din banii lui mami. În fapt, mințind cu nerușinare și încălcând legea, face afaceri imobiliare de milioane de euro prin interpuși.

Radu Constantea trebuie să-și dea demisia, împreună cu Sabău și toți papagalii, din Clubul acesta blestemat. Emil Boc trebuie să dea explicații pentru că a girat impotența profesională a acestor pinguini. Este o rușine incredibilă! Nu acest baraj, ci întregul an competițional, ca să nu mai zicem de faptul că în Liga I s-au calificat echipe cu bugete infinit mai mici decât U Cluj.

Rămâneți în această seară pe Ziar de Cluj fiindcă voi face niște dezvăluiri absolut șocante despre felul în care cimpanzeii cu pretenții de președinți și manageri pe nume Ioan Ovidiu Sabău (foto jos) și Radu Constantea au vrut să vândă într-un fel pervers clubul. Au încercat o manevră din care Radu Constantea să devină acționar pe “neve”, cu 10%, la “noul U”, sub formă de șpagă pretinsă pentru influența lui de a aranja anumite lucruri în această afacere. Dețin documente și fotografii șocante.

Am ezitat să le public până în această seară, ca să nu tensionez jucătorii în fața importantului meci de baraj. Însă, chelnerii care au jucat în această seară, cu excepția bravului Dorin Goga, au ratat masa și felicitările. Factura eșecului e pe numele lui Sabău și Constantea. A venit vremea să o achite.

Comentarii

Gluma proasta

12.06.2019 20:55

Dle Alexa, dupa stiinta mea campioana Romaniei este locata in Cluj,nu? Sau gresesc eu? U Cluj este o formatie de divizie judeteana,condusa ani de-a randul de incompetenti! N-are nici un palmares:ZERO BARAT! Nu mai bine ar investi primaria Cluj in Gruia?? Hsi sa termnimam odata cu legenda U care in 100 de ani nu a castigat nici un campionat,nici o cupa a Romaniei,nici o prezenta in cupele europene! Va sugerez sa faceti un articol cu toate orasele mari ale Romaniei care au dat campioane nationale in fotbal!
U cluj este o gluma proasta de fix 100 de ani!
P.S sunt clujean!

Adauga comentariu