U Cluj învinge Târgu Lăpuș cu 8-0 și "sparge" barajul de promovare în Liga a III-a. Suporterii “studenților” au făcut senzație în oraș

Sute de suporteri ai echipei U Cluj s-au adunat sâmbătă după amiază pe bulevardul Eroilor, înaintea meciului de baraj cu Târgu Lăpuș. La ora 15.00 s-a dat startul întâlnirii suporterilor, iar puțin după ora 17.00 toată lumea a pornit în marș spre stadion.

Pe traseu, s-au făcut câteva opriri, timp în care galeria alb-negrilor a cântat și a fluturat steagurile U Cluj. Pe tot parcursul drumului până la Cluj Arena, suporterii au fost însoțiți de jandarmi.


La ora 18.00 s-a dat fluierul de start al meciului de baraj pentru promovarea în Liga a III-a. Scorul a fost deschis de Brian Lemac în minutul 11, după care a fost rândul lui Darius Hîmpea să majoreze scorul la 2-0 pentru U Cluj, în minutul 33. Patru minute mai târziu, Brian Lemac înscrie din nou și scorul devine 3-0 pentru “studenți”.


Spre finalul primei reprize, Dorin Goga reușește performanța de a înscrie două goluri într-un minut: în minutul 44 și minutul 45. Astfel, prima repriză se încheie cu scorul de 5-0 pentru U Cluj.


În repriza a doua, în minutul 78, scorul se majorează la 6-0 prin golul lui Rareș Takacs. În minutul 85, Dorin Goga înscrie al treilea gol al său și scorul se majorează la 7-0. Tot Dorin Goga înscrie în minutul 93. U Cluj câștigă meciul cu 8-0.

U Cluj mai are un meci cu Târgu Lăpuș în deplasare. Promovarea în Liga a III-a este mai mult ca sigur asigurată pentru clujeni.

Comentarii

Marius

18.06.2017 10:25

:) cantam pentru onoare si valori ... si eventual pentru spart capul altora cu dale de pavaj.

China

18.06.2017 11:53

Promovarea este mai mult ca sigur asigurata? Cum vine asta? Trebuie sa facem sa fie bine, ca sa nu fie rau? Fratii The Brothers?

Adauga comentariu