Trotuarul din fața Primăriei, parcare pentru șmecheri păzită de bonțidenii locali

Trotuarul din fața Primăriei a devenit, oficial, loc de parcare pentru șmecherii Clujului. Sub ochii bonțidenilor locali, autoturismele sunt parcate nestingherit pe trotuar, iar pietonii își fac loc după cum pot. Marţi, polițiștii locali ai pensionarului de lux Marcel Bonțidean au primit o însărcinare în plus: să păzească, să vegheze și să șteargă de praf autoturismele baștanilor care au transformat troturarul din imediata apropiere a Primăriei Cluj-Napoca într-un loc de parcare doar pentru cei cu pile și relații la Șefu’.

Cam așa arată „lupta” edilului clujean, Emil Boc, cu șoferii indisciplinați care parchează neregulamentar, cu studenții care vin la cafele și își parchează mașinile în centrul orașului…


 

Ai treabă cu Șefu’? Parchezi pe trotuarul din fața Primăriei și-i însărcinezi pe localnicii cu echipament de panseluțe să-ți șteargă praful de pe autoturism. 

Evident, parcarea primăriei este prea departe și poate fi folosită doar de clujenii de rând, care n-au decât să plătească staționarea tot mai scumpă. 

Dacă, în schimb, ai treabă în biroul central, atunci poți parca după cum te taie capul. Sunt destui bonțideni care-ți vor păzi hârbul de privirea răutăcioasă a pietonilor, supărați că nu mai au pe unde merge.

Da, bonțideni care să respecte și să aplice legea, din ăștia sunt tot mai puțini. Dar panseluțe de pază sunt câtă frunză și iarbă. 

Nici n-ar fi prima dată când Emil Boc își lasă tovarășii să parcheze pe trotuarul din fața primăriei:

în august 2019,  Arthur Mattli, ambasadorul Elveției, își parca autoturismul cu numere de Corp Diplomatic pe același trotuar: pietonii, dă-i încolo de amatori, n-au decât să admire minunăția de mașină…

CITEȘTE ȘIUnde parcăm în orașul fără parcări? Autoturismele Corpului Diplomatic pot staționa pe trotuar, sub ochii oamenilor legii

CITEȘTE ȘI: Ambasador din țară civilizată, cu mașina parcată pe trotuarul de la primărie

Acum, administrația locală recidivează, iar trotuarul a fost transformat într-o veritabilă parcare păzită de bonțidenii locali.

Oricum, trotuarele fie lipsesc cu desăvârșire, fie sunt furate pietonilor la propriu, după cum este cazul trotuarului de pe Bdul Titulescu, transformat de asemenea în parcare. 

CITEȘTE ȘIGhicitoare de primar: câte parcări poți desena în locul garajelor demolate? Nici măcar una
 

 

Adauga comentariu