Toată țara e cu ochii pe atleții lui Bonțidean

Atleții Poliției Locale din municipiul Cluj-Napoca au devenit vedete peste noapte, stârnind admirația și hazul românilor: intervenția lor s-a dovedit cu adevărat utilă în cazul desfășurării festivalului Untold, atunci când au fost scoși din spatele birourilor pline de cafele și docomente pentru a asigura siguranța și securitatea participanților. Evident, acest aspect nu putea rămâne neobservat, iată de ce Ziar de Cluj a reflectat în imagini osârdia și profesionalismul de care au dat dovadă agenții Poliției Locale atunci când s-au trezit în fața unor persoane vârstnice: comercializarea de pătrunjel și floricele a fost aspru sancționată, pentru a nu pericilita business-ul Untold. 

Românii au apreciat intervenția nemijlocită a acestor eroi ce au devenit, dintr-odată, vedete.

Eficiența cu care derapajele de la litera legii este sancționată de către atleții bonțideni a devenit un exemplu pentru o țară întreagă. Motiv pentru care publicul a apreciat munca neobosită a slujbașilor de birou ce au văzut, pentru prima dată, lumina zilei. 

„Dacă fuge unul din asta dupa tine moare și faci puscarie nevinovat”, notează un internaut.

Până și Emil Boc s-a referit la acești atleți ai patriei, notând că bravii bonțideni vor fi dotați cu camere video, pentru a înregistra întreaga activitate a polițiștilor locali. 

E de la sine înțeles: odată deveniți celebri, atleții locali sunt asaltați de fani.

PS: La ora actuală, materialul-pamflet: De Untold, Primăria Cluj-Napoca și-a scos atleții pe străzile Clujului, are 9366 de SHARE şi 25.482 de vizualizări. 

 

Adauga comentariu