ÎN TIMP CE PROCURORII FAC NANI POLITIC: Și în timp muntele de 7000 mc de gunoi din Italia stă cuminte în curtea RADP-ului, iată și surpriza-nesurpriză: nici Alin Tișe nu va deschide Celula 1 a CMID NICI în promisa lună aprilie

După cum scria Ziar de Cluj în data de 14 ianuarie, anul curent: Înainte să autorizeze CMID, invităm Agenţia de Protecție a Mediului Cluj să ia ruleta şi să iasă pe teren. Altfel se va lăsa cu denunţuri penale.

De ce? Din cauză că ”Consiliul Județean Cluj a solicitat autorizațiile necesare din partea Agenției de Protecție a Mediului Cluj, în condițiile în care o serie de detalii ale acestui centru scot la iveală aspecte mai mult sau mai puțin legale, precum: gradul de realizare al porții de acces și împrejmuirilor este de cca 10%, stația de tratare levigat este gata în proporție de doar 40%, iar stația de tratare ape menajere este de 0%. Cel mai simptomatic aspect vizează distanța legală dintre centrul de prelucrare al deșeurilor și locuințele modulare unde Primăria a mutat zeci de familii defavorizate de pe strada Coastei în preajma gropilor de gunoi ale Clujului.”

Adică din cauză de minciuni și ilegalități - chestii cu care Consiliul județean Cluj, sub conducerea lui Alin Tișe, ne-a obișnuit.

Văzând că Garda de Mediu Cluj nu prea are de gând să răspundă prompt întrebărilor puse de Ziar de Cluj, s-a trimis o sesizare la Agenția de Protecția Mediului Cluj. Care a primit răspunsul de mai jos:


Așadar și prin urmare, cu toate declarațiile de scârți-scarți, până marți dăm drumul la Celula 1 de la CMID, aceasta va mai zace nedată în folosință multă vreme.

De ce?

Că Alin Tișe nu a fost în stare nici măcar să depună o documentație ca lumea la APM. În sensul că ce-a găsit APM pe teren nu ”pușcă” cu ceea ce scrie în dosar. Mvaaai. Dar nu-i nimic, hai, curaj, elev Tișe. Scoateți o foaie de hârtie, scrie-ți numele și data în colțul dreapta sus și refă lucrarea.

Sau mai scoate niște minciuni pe gură, că cine să-ți pupe portofelul în mass media clujeană o mai fi rămas câțiva. Mai zi-ne când are să fie gata CMID: joi după Miercurea Ciuc? În fond, ce mai contează niște ani de frecat banul public când colegii tăi procurorii te lasă să faci ce vreau mușchii tăi cu banii acestui județ?!

Adauga comentariu