Taxi, du-mă unde vrei! Ultima destinație a unui taximetru a fost pe strada Nădășel

De aproximativ o jumătate de an pe strada Nădășel nr. 34 se află o mașina de taxi avariată, marca Renault Megane, ce aparținei firmei de taximetrie din Cluj-Napoca. Este vorba despre taxi Napoca cu indicatorul 534, fără numere de înmatriculare.  Autovehiculul este parcat pe trotuar astfel blocând accesul pentru pietoni.

Se pare că autovehiculul este abandonat de ceva timp, din cauza unui accident, în urma căruia s-a aprins motorul.

Am vorbit cu unul dintre locuitorii de pe strada Nădășel nr. 34 dacă cunosc cum a ajuns acest autovehicol la ei pe stradă.

„Sinceră să fiu, nu prea i-am dat importanță primele săptămâni însă acuma deja a începută să fie suspectă situația. Din câte știu eu, a ars motorul de la mașină însă cauza nu știm care a fost. Am întrebat vecinii dacă cunosc a cui ar putea fi vehiculul însă nimeni nu știe. Bine ar fi dacă ar veni cineva să ridice mașina. Oricum este surprinzător că cei de la firma Napoca nu au semnalat faptul că au lipsă o mașină, pierdută prin cartierul Iris”, ne spune Ioana, locuitor de pe strada Nădășel.

 

Comentarii

phantom

08.05.2017 16:28

astia sunt cei care se revolta impotriva Uber...dar si spiritul civic e zero.trebuiau sa sesizeze de mult Politia locala in legatura cu masina...pe de alta parte si aia trec pe strazi dar nu-i intereseaza nimic...Romania

nix phantom

08.05.2017 18:21

 daca tu mergi in Italia Franta , Spania etc si te fac toti hoti , curva , tigan samd iti convine???? De ce naiba generalizezi? Ce legatura are cu Uberu asta???care sunt conexiunile??? Ce naiba e asa de superior rahatu ala de sharing??? Sti ce inseamna Uber, sharingul sti la ce se refera????Stai si intoarce-te pe cealata parte...Noapte buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Adauga comentariu