Sustine copiii dependenti de dializa la Swimathon!

37 de copii si tineri cu insuficienta renala cronica tratata prin hemodializa sau transplant renal aflati in ingrijirea unor centre de hemodializa sau sectii de nefrologie isi doresc cu orice pret sa ajunga si anul acesta intr-o tabara, la mare. Asociatia pentru Solidaritate si Empatie “Claudia Safta” incearca sa stranga banii necesari pentru tabara, participand la editia din acest an a Swimathon.

Swimathon este un mecanism-platforma de strangere de fonduri gestionat de Fundatia Comunitara Cluj, disponibil pentru companii, persoane fizice, organizatii sau grupuri de initiativa, care pot astfel sa stranga fonduri pentru proiectele propuse si aprobate in prealabil de Fundatia Comunitara Cluj.

Anul acesta, puteti sustine si cauza Asociatiei pentru Solidaritate si Empatie “Claudia Safta”, care incearca sa le faca tinerilor dependenti de dializa cea mai mare bucurie din an: o tabara la mare.

Pentru aceasta, asociatia incearca sa stranga, in cadrul Swimathon, 10.000 de lei.

“Principalul obiectiv al participarii la acest proiect, oricat de paradoxal ar fi, nu este acela de a atinge un target financiar, suma dorita, ci este cela de a crea o emulatie in jurul ideii de solidaritate si empatie pentru un grup de copii si tineri suferinzi a caror viata este un șir nesfarșit de lipsuri și suferințe”, spun reprezentantii asociatiei.

Editia din acest an a Swimathon se desfasoara in 5 iulie de la ora 10 in Complexul de Natatie “Universitas” din Parcul Sportiv “Iuliu Hatieganu”. Anul trecut cei peste 150 de inotatori au parcurs peste 123 de kilometri, iar suma adunata a depasit 100.000 de lei, din care 20.000 de lei au fost stransi direct la fata locului.

Pentru efortul lor, de a-i ajuta pe acesti tineri, Ziar de Cluj isi da Jos Palaria!

 

Adauga comentariu