Din oras

Sushi, marturii la borcan, invitatii si decoruri vintage – trendul nuntilor 2015

Cea de-a treia editie a Polus Wedding Days a avut loc in acest week-end, chiar de Ziua Indragostitilor. Cuplurile care au decis sa isi uneasca destinele au avut parte de servicii complete in cadrul targului: de la rochii de mireasa, verighete, torturi sau invitatii, pana la cel mai mic detaliu precum marturiile sau lista oaspetilor de pe mese. Mai mult, pe toata durata targului ofertele au beneficiat de reduceri de pana la 50%.

“Este o manifestare expozitionala profesionista ce reuneste in cadrul sau companii specializate in organizarea de nunti si evenimente festive menite sa transforme grijile mirilor in cele mai speciale momente. Ne aflam la inceputul unui nou sezon de nunti, astfel ca dorim sa reunim in cadrul acestei expozitii cele mai noi tendinte in domeniul organizarii de evenimente festive”, au aratat organizatorii.

Targul a oferit solutii pentru tot ceea ce inseamna organizarea unei nunti de a vestimentatie pana la bijuterii si make-up, decoratiuni florale, torturi si prajituri, fotografii, filmari si sonorizari, precum si orchestre si trupe.

“Anul acesta se poarta invitatiile vintage, aici avem colectia din acest an. Daca faceti o comanda pe durata targului beneficiati de o reducere de 30%”, a aratat reprezentanta firmei Indigo.

Societatea ofera nu doar invitatii din cele mai variate si inventive ci si sticlute si borcanele pentru marturii.

“Este foarte la moda acum si foarte inventiv. Luati borcanelul de la noi gol, inscriptionat, sau simplu si puteti pune bombonele, sau pietricele colorate, s-a pus chiar si miere cu alune”, a explicat furnizorul.

In materie de marturii solutiile sunt din ce in ce mai inedite si nu se rezuma doar la trei bomboane impachetate intr-o bucata de voal. Lumanari parfumate sau sapunuri in diferite forme precum si obiecte decorative vintage sunt acum in trend.

De asemenea variante pentru din ce in ce mai popularul candy bar sunt infinite, de la macarons pana la minitarte cu fructe sau mousse de ciocolata. O varianta interesanta pentru inlocuirea sau completarea mesei cu fructe este sushi bar-ul, care prinde din ce in ce mai mult.

“Puteti avea cu sau fara bucatar si nu va costa mai mult decat un candy bar. Mai mult, avem si cu diferite feluri de carne, nu doar peste, pentru a veni in intampinarea gusturilor fiecaruia”, a subliniat reprezentantul restaurantului japonez Nobori.

In cadrul evenimentului a avut loc si un concurs, premiul cel mare fiind o rochie de mireasa oferita de salonul Dya. Castigatorii premiilor vor fi anuntati in 18 februarie.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *