Șulea se grăbește pe final de mandat: se lucrează la noul parc din Florești la temperaturi sub zero grade

Locurile de joacă din Florești sunt o raritate, foarte puțini dezvoltatori imobiliari fiind dispuși să renunțe la bucăți din terenul lor pentru parcuri. Primăria nu s-a implicat nici ea în amenajarea locurilor de joacă, chiar dacă numărul copiilor este tot mai mare în comună.

Astfel, primarul comunei Florești Horia Șulea se laudă cu noul parc de joacă pe care îl amenajează pe strada Tăuțiului. Spațiul verde a fost sacrificat în favoarea dalelor de beton. Primarul dă asigurări că va exista și zonă verde.

”Suprafața totală a parcului va fi de 15.760 mp, iar suprafața aparatelor de joacă va fi de 965 mp. De asemenea, vom avea o suprafață de spații verzi amenajate în cuantum de 5.390 mp. De menționat că nu vor fi tăiați sau afectați arborii de dimensiuni mari existenți. Ca dotări, parcul va cuprinde 5 ansambluri de joacă mari, balansoare, echipament de joacă decățărare, leagăne, minitribună, scenă, grup sanitar, foișor, cișmea”, este mesajul primarului.

Timp de două mandate floreștenii au solicitat locuri de joacă și parcuri, dar primăria nu a făcut niciun demers în acest sens. Acum pe final de mandat și cu excluderea din PNL care bate la ușă, primarul Șulea se grăbește să finalizeze acest proiect pentru a avea cu ce să se laude în campania electorală. Acesta este motivul pentru care muncitorii așează dale de beton la tempreaturi sub zero grade.

 

Adauga comentariu