Spania, fără Nadal şi Ferrer la Cluj. Care este lotul anunţat de iberici pentru confruntarea cu România din Sala Polivalentă

Naţionala Spaniei vine la Cluj-Napoca pentru meciul cu România, din turul II al Grupei I din zona Euro-Africană, fără cei mai buni doi jucători ai momentului, Rafael Nadal şi David Ferrer.

La câteva ore după ce Andrei Pavel a anunţat componenţa lotului „tricolorilor” pentru confruntarea de săptămâna viitoare, căpitanul nejucător al Spaniei, Conchita Martinez, a făcut publice şi numele jucătorilor iberici care vor veni la Cluj. Astfel, Roberto Bautista (15, ATP) şi Feliciano Lopez (21, ATP) vor fi principalele arme ale spaniolilor în meciurile de simplu de la Bucureşti, Marc Lopez (18, ATP la dublu) şi Pablo Carreno (60, ATP la dublu) urmând să facă pereche la meciul de dublu.

„Obiectivul nostru este să ne recuperăm locul în Grupa Mondială al Cupei Davis şi am încredere în aceşti jucători că pot să învingă România”, a spus Conchita Martinez. Spaniolii vor ateriza la Cluj duminică, iar cel mai probabil luni vor avea primul antrenament în Sala Polivalentă.

România – Spania este programat la finalul săptămânii viitoare, câştigătoarea urmând să joace barajul pentru Grupa Mondială.

foto: rfet.es

Adauga comentariu