Sonia Alb, mama copilului omorât în bătaie, rămâne în arest preventiv!

Magistrații Tribunalului Cluj au decis să prelungească masura arestului preventiv, luată împotriva Soniei Alb, mama băiețelului omorât în bătaie. La începutul lunii iulie, corpul neînsuflețit al micuțului Luca, în vârstă de doar nouă anișori, a fost găsit în casa unde locuia împreună cu mama sa, Sonia Alb, ceilalți doi frați și concubinul maimei, cel care a și anunțat poliția. Cazul a îngrozit o țară întreagă, mai ales că trupul micuțului Luca era plin de vânătăi, despre care s-a aflat ulterior că au fost cauzate de propria mamă și de fratele cel mare, la îndemnul mamei. 

Micuțul Luca fusese lovit în cap cu coada de mătură și călcat în picioare de fratele mai mare, care își cerea permisiune de la mamă să se încalțe cu adidașii cu crampoane pentru a-l lovi mai tare. 

 

Sursele Ziar de Cluj și documente oficiale prezentate de publicația noastră arătau că Sonia Alb este o femeie cu grave probleme psihice. Inclusiv un evaluator psiholog a constatat aceste aspecte. Mai mult, la propunerea de arestare preventivă, Sonia Alb le râdea în față procurorului și judecătorului, bucurându-se de atenția pe care o primea și refuzând să participe la înmormântarea copilului ei. 

Astăzi, magistrații Tribunalului Cluj au admis propunerea procurorului de caz de a prelungii măsura arestului preventiv pentru încă 30 de zile. 

Citește și: Ioana Boldis este psihologul de la DGASPC care a avut cel mai greu cuvant in reintegrarea lui LUCA, copilul ucis de mama in bataie. DETALII SOCANTE

Adauga comentariu