Soferii CTP se cred dumnezei in autobuz

Unii soferi ai mijloacelor de transport in comun au carente grave in comportament. Le este greu sa lase in urma mentalitatea comunista si se cred stapanii autobuzelor. Iese ghiolbanul din ei nu doar cand inchid usile in nas batranilor, sau cand conduc agresiv si calatorii cad claie peste gramada, ci mai nou si atunci cand vad ca vreun calator vrea sa urce cu un catel in autobuz. Au fost semnalate mai multe cazuri in care soferii au fost agresivi cu acesti calatori, au refuzat sa ii transporte in ciuda faptului ca este permis sa calatoresti cu cainele.

Domnilor soferi ghiolbani, autobuzul, chiar daca il decorati cu cruciulite, iconite si prosopul de acasa, nu este masina dumneavoastra personala. Regulile sunt reguli pentru toti, iar cateii au voie pe mijloacele de transport in comun.

Poate ca ar fi bine ca oficialii companiei sa ii supuna pe soferi la un nou test psihologic sau macar la unul de bun simt, pentru a preveni alte cazuri de usi inchise peste picioarele stapanilor de catei, dar si pentru corectarea limbajului de mahala cu care tovarasii soferi se adreseaza calatorilor.

Adauga comentariu